image

 

Vali Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda “Muhtarlar Toplantısı” gerçekleştirildi. 

Toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra, İl Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Emin Keskin, ilimiz merkeze bağlı bazı mahalle, köy ile ilçelere bağlı mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Deniz’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda; ilimize yapılan yatırımlar ile mahalle ve köylerin sorunları değerlendirildi. 

Vali Deniz, “Mahalle ve köylerimizde muhtarlarımız devletin temsilcileridir. Burada birlik ve beraberliğin sağlanmasında muhtarlara önemli görevler düşmektedir. Temel gayemiz vatandaşa hizmet etmektir. Bizim huzura, birlik beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var. Huzurumuzu bozmaya çalışanlara karşı yanlış yaptıklarını her fırsatta anlatmalıyız. Tek bir silahlı terör mensubu kalmayıncaya kadar terörle mücadeleye kararlılıkla devem edilecektir" diye konuştu. 

Köylerin altyapı sorunlarının giderilmesi için çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Vali Deniz, önümüzdeki sezon köy yollarının asfaltlanmasına ağırlık verileceğini belirtti. 

Konuşmasının ardından muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Deniz, sorunların giderilmesi konusunda ilgili kurum yöneticilerine gerekli talimatları verdi. 

Uyuşturucu madde satışı ve kullanımı ile mücadele konusunda yapılan çalışmalara değinen Vali Deniz,  uyuşturucu ile mücadelede ciddi mesafeler alındığını belirterek, İl Emniyet Müdürlüğü'nün kurmuş olduğu sistem sayesinde önemli bir mesafe alındığını ifade etti. Mehmet Emin Uraz

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *