image

 

Rakiplerine büyük bir üstünlük sağlayan ve vücuduyla görsel bir şov yapan Rıfat Sipahioğlu, aldığı kupa, madalya, başarı ve katılım belgeleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i ile Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Spor Şube Müdürü Burak Eren’i makamlarında ziyaret ederek başarısını paylaştı.

SİPAHİOĞLU İSPANYA YOLCUSU

Batman'da yıllardan beri vücut geliştirme sporu ile uğraşan Rıfat Sipahioğlu, 02 Mayıs 2018 tarihinde İspanya’da yapılacak olan şampiyonaya Milli Takım formasıyla Türkiye’yi temsil edecek. Daha öncede birçok başarı elde ederek, Batman’ın ismini uluslararası platformlarda en iyi bir şekilde temsil ettiğini belirten Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Rıfat Sipahioğlu, hedefinin Avrupa ve Dünya şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi.

EREN, TEBRİK ETTİ

Batman’da tüm branşları aktifleştireceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Türkiye dereceleriyle kenti tanıtmaya devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Batman’ın yanı sıra Türkiye’nin yakından tanıdığı Vücut Geliştirme Sporcumuz Rıfat Sipahioğlu’nun başarısı bizleri ve tüm Batman halkını mutlu etmiştir. En büyük dileğimiz İspanya’da Milli takımımızın formasıyla bizleri en iyi bir şekilde temsil etmesidir. Centilmen ve örnek sporcu kişiliğiyle bu alanda kendisine güveniyoruz. Şimdiden başarılar diliyoruz.” diye konuştu. Recep Fırat

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *