image

 

Medical Park Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş ve Hastane Baş Hekimi Op. Dr. Haluk Aygüler öncülüğünde tüm hastane yönetimi tarafından kutlanan 14 Mart Tıp Bayramı için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle açıklama yapan Medical Park Batman Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Haluk Aygüler; “14 Martları büyük heyecanla geçiriyoruz. Her yıl 14 Mart'ta ülkemizde hekimlerin bir araya geldiği Tıp Bayramı adı altında daha çok hekimlerin kutladıkları ve senede bir kez de olsa hekimlerin bir araya gelerek, kendi meslektaşlarıyla bir arada kaldıkları bir bayram.  Çok değerli ve kutsal bir mesleğe sahibiz. Kendi adımıza özellikle hekim grubu adına tek kutlayabildiğimiz gün. Bu nedenle bizim için önemli” diye konuştu.

 Aygüler sözlerine şu şekilde devam etti: “Aslında Tıp Bayramı’nı kutlayan nadir ülkelerden birisiyiz.  İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tıp çalışanlarımızın insan yaşamına saygıyı ifade eden 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.” Recep Fırat

 


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *