image

İlimizdeki büyük sorunlar listesinde yer alan otopark sıkıntısı hakkında isteklerde bulunan vatandaşlar, “Belediye Ücretsiz Otopark Hizmeti Vermeli” diyerek yetkililere seslendiler. Konu ile ilgili görüş ve önerilerini belirten vatandaşlar, ilimizdeki trafiğin bu denli sıkışık olmasının en önemli nedenlerinden birinin, otopark alanlarının yetersizliğinden olduğunu söylediler. Esnafın da birçok sıkıntı çektiğini belirten vatandaşlar, dükkânlarının önünün kapandığını ve iş yapamaz hale geldiklerini ifade ettiler.

“ÜCRETSİZ OTOPARK HİZMETİ VERİLMELİ”

Otopark sorunu hakkında öneride bulunan Ramazan Yılmaz, “İlimizde otopark sıkıntısı birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Bu sorunların önde gelenide kavgalar, araçlarını park edecek yer bulamayan vatandaşlar en ufak tartışmada kavgaya tutuşuyorlar. Bunların önüne geçmek için ise belediyenin şehir merkezlerine yakın arsalara otopark inşa ederek, bu hizmeti ücretsiz vermesidir. Böylece vatandaş ücretten korkup aracını sokağa park etmeyecek ve ceza yememek için otoparka park edecek. Yetkililerden isteğimiz bu hizmeti hemşerilerimize ve bize sunmasıdır.” İfadelerini kulandı.

“TRAFİK ÇOK RAHATLAR”

Ücretsiz otopark hizmeti ile trafiğin büyük oranda rahatlayacağını belirten Emin Oğuz ve Mehmet Gülsever, “Ücretsiz otoparklar hizmete girerse trafik çok rahatlar ve vatandaşlar rahat bir nefes alır. Şehir merkezinde birçok yerde yapılırsa ana caddelerse 2. Sırada otomobil görmeyiz. Yetkililerden isteğimiz otopark sorununun bir a önce çözülmesidir.” Diye konuştular. Şevki Aslan 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *