image


Batman Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün organize ettiği ve kurum, kuruluşların yanı sıra STK’ların da yer aldığı ‘arama konferansı’ iki gün sürdü. Konferansın ilk gününde Batman’da turizmin önündeki engeller ve sorunlar;  ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırıldı. 
BATMAN’DA ORTAK AKIL TURİZMİ CANLANDIRACAK
Batman Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı, kurum ve kuruluşların yanı sıra STK’ların da yer aldığı ‘arama konferansı’ tamamlandı.

 

Batman’ın turizm kenti olması için STK’larında görüşlerini almaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; “İki gün süren arama konferansının ilk gününde turizmin sorunlarını masaya yatırdık. İkinci gününde ise turizmin sorunlarının çözümü konuşuldu. Farklı görüşler arama konferansımıza renk verdi. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalara ışık tutan bir arama konferansı gerçekleştirdik. Batman turizminin daha da canlanması için ortak akıl oluşturduk. Valiliğimizin desteğiyle bundan sonraki süreçte daha aktif çalışmalarımız devam edecek” dedi. Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *