image

Sason Belediye Başkanı Uçar mesajında, "Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kast eden hain Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından yapılan darbe kalkışmasına karşı, medya kuruluşlarımız demokrasinin ve milli iradenin safında net bir tavır sergilemişlerdir. Medya mensuplarımız silah tehdidine rağmen çok büyük bir vatanseverlik ve basiret örneği ortaya koyarak, halkımızın anında ve en doğru şekilde bilgilendirilmesini sağlamaları takdire şayandır." dedi.

Uçar Gazetecilerin zor şartlarda, dünyanın farklı bölgelerinde, çatışma ortamlarında can güvenliklerini riske atarak kamusal bir görev üstlendiklerini belirterek, "Gazeteciler, demokrasinin temel taşlarından olan farklı görüş ve düşünceleri objektif bir şekilde aktararak kamuoyunun doğru bilgilenmesine vesile oluyor. 365 gün, gece gündüz en zor şartlarda çalışan gazetecilerin ve basın mensuplarının doğru, tarafsız, hızlı ve sağlıklı bilgilendirme çabalarını kutluyorum. Dünyanın bir çok bölgesinde doğru ve eksiksiz habercilik anlayışı ile fedakarca görev yapan, başta Suriye, Arakan ve Filistin olmak üzere yaşanan acıları dünyaya duyurmak için canını tehlikeye atan tüm gazetecileri saygıyla selamlayarak tüm Gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler gününü kutluyorum." dedi.

KADEM GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

"Batman’ın değerli Basın Mensupları" diye mesajına başlayan KADEM Batman temsilcisi Av. Adile GÜRBÜZ de,  "10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. İnsan haklarının uygulanması Ve gelişiminde gösterdiğiniz fedakarlık için teşekkür ediyoruz.
KADEM Batman Ailesi olarak mesleğinizde nice başarılı yıllar dileriz." ifadelerini kullandı. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *