image

İlçede 15 yıldan buna faaliyet gösteren Kozluk Haber Gazetesi’ni HÜDA PAR Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Seyithan Aksoy, İlçe Başkanı Yusuf Işık, Başkan Yardımcısı Mustafa Tufan ve İlçe Muhasibi Salih Kongül ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini Kozluk Haber Gazetesi Çalışanlarından Ömer Erdal Erdoğan ve Çetin Adanır karşıladı.

Topluma yön verme, halkın sorun ve sıkıntılarını dile getirme adına gazetecilerin önemli bir görev ve sorumluluk üstlendiğini söyleyen Aksoy, gazetecilik mesleğinin doğru amaçla icra edilmesi durumunda kutsiyet kazanacağını belirtti.

Aksoy:’’ Gazeteciler toplumları yönlendirme adına büyük bir görev ve sorumluluk üstlenirler. Gazeteci, bu kutsal görevi birer fayda mekanizmasına dönüştürerek en güzel şekilde yerine getirmeye çalışmalıdır. HÜDA PAR olarak halkın sorun ve sıkıntılarına kayıtsız kalmayan doğru, ilkeli ve özverili çalışmalarıyla kendini gösteren gazetecilerin yanında olacağımızı ifade etmek isteriz. Bu vesileyle kalemleriyle toplumları iyiye yönlendiren siz gazetecilerin 10 Ocak gazeteciler gününü kutlar çalışmalarınızda başarılar dileriz.’’ dedi.

HÜDA PAR heyetine çalışmaları hakkında bilgi veren Kozluk Haber Gazetesi çalışanı Erdoğan:’’ 15 yıllık yayın hayatımızda ilkeli, dürüst, ilçemizin ve ülkemizin faydasına haberler yapmaya gayret ettik. Bu zor mesleği tüm zorluklarına rağmen sürdürmemizin yegâne sebebi mesleğimize olan sevgimizdendir. İnşallah sabır gerektiren mesleğimizi doğru ve ilkeli olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bu zorlu yolda gazetecilerin ve gazeteciliğin önemini bir kez daha bize hatırlatan ve bizi ziyaret edip 10 Ocak Gazeteciler günümüzü kutlayan HÜDA PAR heyetine Kozluk Haber Gazetesi çalışanları adına teşekkür ediyorum. ’ifadelerini kullandı. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *