image

HÜDA PAR  Batman İl Gençlik Teşkilatı Başkanı Enes İmir, Başkan Yardımcısı Halid Coşkun, AR-GE Başkanı Fahrettin Turğut ve Yönetim Kurulu Üyesi Müsenna Bayuk, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize tebrik ziyaretinde bulundular. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret esnasında Batman'ın sıcak gündemi ve güncel konularına değinildi.

Ziyaret amaçlarının gazeteciler günü dolayısıyla kendilerini kutlamak olduğunu belirten İmir, HÜDA PAR İl Gençlik Teşkilatı olarak her zaman basın mensuplarının sorunlarının çözümüne katkı sunmak konusunda çaba içinde olduklarını söyledi. Gazetecilik mesleğinin toplumsal sorunları gündeme getirme konusunda önemli bir misyon yüklendiğini belirten İmir, toplumun dürüst, ilkeli gazetecilik anlayışına ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

İlimizde her geçen gün daha da büyük bir sorun haline gelen ve gittikçe yaygınlaşan uyuşturucu kullanımı ile ilgili de açıklamalarda bulunan İmir, " HÜDA PAR gençliği olarak Batman'ımızda tehlikeli boyutlara varan ve genç nesilleri tehdit eden uyuşturucu kullanımıyla mücadele etmek için ciddi projelerimiz var. Bu konuda halkımızı aydınlatıp bilinçlendirmek için çabalarımızı sürdüreceğiz." dedi.(İlhan Yıldız)

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *