image

Meydan Mahallesi, Bankalar Caddesinde bulunan Ziraat bankası müşterileri, her ayın 15’inde bu sıkıntıyı yaşadıklarını,  bankaların önünde uzun kuyruklar oluştuğunu ve saatlerce beklediklerini belirttiler. Bir ay, maaş için çalıştıklarını söyleyen vatandaşlar, maaşı çekerken bile zorlandıklarını söylediler.

“EK BİR ATM ÇOK MU ZOR?”

Ek bir ATM yapılmasını isteyen vatandaşlar, “Buraya her ayın 15’inde geliyoruz ve her seferinde aynı rezilliği çekiyoruz. Birçok insan maaşını çekmeye geldiği için bir izdiham söz konusu. Bu şubede de sadece 3 ATM var, buda yetmiyor. Niye diye sorarsanız, bir sürü insan bu mahallede ikamet ediyor, ayrıca çarşıda işi olanlarda ‘maaşımı da çekeyim’ diyorlar. Bunun için burada uzun kuyruklar oluşuyor.” diye sitem ettiler.

“HEM KIŞIN, HEM DE YAZIN EZİYET”

 

Hem kış aylarında hem de yaz aylarında eziyet çektiklerini belirten vatandaşlar, “Sadece kuyrukla da bitmiyor, bunun üzerine mevsim koşulları da var. Yaz aylarında uzun kuyruklarda, kararana kadar güneşin önünde bekliyoruz, kışın da aynı, kardan adam olup maaşımızı çekiyoruz. Bu insanların maaş için bu kadar eziyet çekmesi doğru değil bence. Yetkililerden ricamız ilimizin birçok yerine ek ATM’ler yerleştirilmesi ve Banka ATM’lerinin sayısının arttırılması.”diye konuştular. (Mehmet Emin Uraz)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *