image

Medical Park Batman Hastanesi, bina tesis güvenliğine yönelik çalışmalar kapsamında yangın tatbikatı yaptı. Tatbikat gereği Hastanenin 3. Katındaki hasta odasında yangın çıktı.

Katta görevli sağlık personelinin ‘’ Kırmızı Kod ‘’ vermesiyle önce hastanenin Yangın Ekibi yangına müdahale etti. Bu arada UMKE ye haber verildi. Bina tahliye ekibi ise hastaları ve yakınlarını uzaklaştırdı. Ekipler bir yandan yangını söndürürken, diğer yandan tatbikat gereği mahsur kalanları merdivenle kurtardı.

Hastane Afet ve Acil Durum Planı ( HAP ) Başkanı Hastane Mesul Müdürü Op. Dr. Haluk AYGÜLER ve Kalite Müdürü Sevgi DEMİRHAN yönetimindeki tatbikat başarıyla sonuçlandı. Medical Park Batman Hastanesi Mesul Müdürü Op. Dr. Haluk AYGÜLER, kurum olarak yangına karşı tüm önlemleri dünya standartlarında aldıklarını, ancak yinede olası bir tehlikeye karşı düzenli olarak tatbikat yaptıklarını söyledi. Op. Dr. Aygüler ‘’ Hastanemiz 20 yıldır hizmet veriyor ve biz afetlere karşı her türlü önlemimizi almış durumdayız. Tatbikatlar ve eğitimlerle önlemlerimizi arttırıyoruz diye konuştu. Recep Fırat

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *