image

Büyük Şeytan Amerika tarafından Müslümanların mukaddes şehri Kudüs’ün İsrail çetesinin başkenti ilan edilmesine tepkiler dinmiyor. HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı dün saat 13.30’da Amerika’nın alçakça kararını protesto amacıyla Atatürk Parkında kitlesel basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasına HÜDA PAPR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, İTTİHAD Genel Başkanı Molla Enver Kılıçarslan, kanaat önderleri, âlimler, siyasi parti ve STK temsilcileri ile kadın, erkek binlerce Kudüs aşığı Batmanlı katıldı.

 ETKİNLİĞE YOĞUN KATILIM

Yoğun katılımdan ötürü etkinlik alanının etrafındaki cadde refüjlerinin de dolduğu gözlenirken atılan slogan ve tekbirlerle coşku ve heyecan doruğa çıktı. Batman’dan Kudüs’e direnişe bin selam, Müslüman uyuma Kudüs’e sahip çık, Kudüs’e selam direnişe selam, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun Amerika sloganları eşliğinde açılış konuşmasını yapan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, İslam ülkeleri liderlerinden Siyonist çeteyle tüm siyasi ve ekonomik ilişkilerini sona erdirmelerini istedi.

KUDÜS SOKAKLARINDA ZAFER MARŞLARINI OKUYACAĞIZ

Şahin, Emperyalist ABD’nin Kudüs'ü işgalcilerin başkenti olarak tanıma kararını tanımadıklarını, Siyonizm’i bir devlet olarak kabul etmediklerini söyleyerek Kudüs’ün sıradan bir şehir olmadığını vurguladı. Şahin, “Kudüs tevhid mücadelesinin sergilendiği bir şehirdir. Kudüs Müslümanlar için mukaddes bir yerdir. Onun için Kudüs biz Müslümanların kalbinde müstesna bir yer tutuyor. Bugün İslam ümmetinin içine düşmüş olduğu perişanlıktan, bölünmüşlükten, çaresizlikten cesaret alarak nihai hedeflerine ulaşmak için emperyalistler ikinci adımı atmak istiyorlar. Amerika’daki o sarı domuzun kararıyla Tel Aviv’deki başkonsolosluğunu Kudüs’e taşıma kararı verilmiş. Buna izin verilirse İslam coğrafyalarını ele geçirip böylece Kudüs merkezli bir dünya hâkimiyeti kurmak istiyorlar.” diye konuştu.

İsrail’in başına ellerinde siccin taşlarıyla yığılacaklarını söyleyen Şahin konuşmasını Kürtçe sürdürdü. Şahin son olarak “ Allah-u Teâlâ Kudüs’ün sokaklarında zafer marşlarını okumayı bizlere nasip etsin.” dedi.

KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KIRMIZIÇİZGİSİDİR

Şahin’in konuşmasından sonra basın açıklamasına geçildi. Basın açıklamasını HÜDA PAR İstişare Kurulu Üyesi M. Emin Doğru okudu. Kudüs davasına sahip çıktıklarını ilan etmek ve büyük şeytan ABD ile işgal çetesi İsrail’i lanetlemek üzere toplandıklarını belirten Doğru, “ Rabbimiz, dünyanın yüzlerce merkezinde meydanlara inen Müslümanların duruşunu vahdete, ümmetin Kudüs etrafında birleşmesine ve insanlığın kalbine saplanmış paslı bir mızrak mesabesindeki terör şebekesi İsrail’in yıkılışına vesile kılsın. Aziz Müslümanlar! Kudüs Müslümanlar için çok şey ifade eder. Kudüs Müslümanların ortak paydası, insanlığın ortak değeridir. Kudüs Müslümanların büyük bir mukaddesatı ve kırmızıçizgisidir. Kudüs’ün işgalci çetenin başkenti yapılmak istenmesi ve ABD başkanı Trump’ın bunu canlı yayında açıklaması resmen İslam'a ve Müslümanlara açılmış bir savaş, bir meydan okumadır. Yapılan meydan okuma karşısında tüm Müslümanlar ayağa kalkıp vahdet ve birlik içinde Amerika ve siyonist çeteyi yaptığına pişman etmelidir.” Dedi.

ARTIK SÖZÜN BİR EHEMMİYETİ KALMAMIŞTIR

Siyonist çetenin Müslümanların zayıflığından cesaret aldığını belirten Doğru, “Müslümanların mevcut hallerinden cesaret alan siyonist İsrail, büyük şeytanın da desteğiyle yıllardır biriktirdiği kin ve adaveti, son şer hamleyle bir kez daha dışa vurmuştur. Bu alçakça girişim karşısında tüm dünya Müslümanlarını, tüm Kudüs sevdalılarını bugüne kadar olduğundan daha güçlü bir şekilde tepki vermeye, bu durumu kabul etmeyip direnmeye ve Müslümanların ilk kıblesini yahudi postalları altında çiğnetmemeye davet ediyoruz. Amerika’nın bu kararına karşı bütün İslam coğrafyasında halklar meydanlara akın etmelidir. Artık sözün bir ehemmiyeti kalmamıştır. Somut adımlar atmanın zamanı gelip geçmiştir. Buradan yetkililere sesleniyoruz; İsrail ile ekonomik ilişkiler dâhil her türlü ilişkisini kesmeli, siyonist çeteyle anladığı dilden konuşmalı, ekonomik ve diplomatik anlamda bu çeteye ambargo uygulanmalıdır. Türkiye, kesinlikle İsrail ile olan bütün ilişkilerini kesmeli ve İsrail'i devlet olarak tanımaktan vazgeçmelidir. HÜDA PAR olarak bizce İsrail bir devlet değil, bir terör şebekesidir. “ ifadelerini kullandı.

MEYDANLARA İNİN, İSLAM'IN ŞİARI MESCİD-İ AKSA'YA, KUDÜS'E SAHİP ÇIKIN

Müslümanların vahdet içinde Filistin'in yanında yer alıp tepki vermeleri gerektiğini sözlerine ekleyen Doğru, “Ki zalimler aldıkları bu karardan pişman olup geri adım atsınlar. İslam’ın aziz fedaileri, kendi mukaddes davaları uğruna hiç çekinmeden bedel ödemişlerdir. Bugün aynı şekilde İslam beldelerine ve kutsal mekânlarına kimsenin göz dikemeyeceğini tüm küfre ve zalimlere göstermelidir. Allah tarafından çevresi mübarek ve nurlu kılınan Mescid-i Aksa necis, alçak siyonist ve dostlarına ne pahasına olursa olsun teslim edilmemelidir. Gelinen son süreçte, 13 Aralık Çarşamba günü toplanacak olan İslam İşbirliği Teşkilatı önemli kararlar almalı, İslam’ın ve insanlığın baş düşmanları olan İsrail ve ABD’yi terör listesine aldıklarını açıklamalıdır. Buradan HÜDA PAR olarak Türkiye ve dünya Müslümanlarına sesleniyoruz.  Ey İslam'ın izzetli evlatları, ey Kudüs fatihi Selahaddin olmaya aday ümmetin civanmert kahramanları! Susmayın, sessiz kalmayın, uyanın, emperyalist tahakkümünü kabul etmeyin. Meydanlara inin, İslam'ın şiarı Mescid-i Aksa'ya, Kudüs'e sahip çıkın. İslam ümmeti zilleti kabul etmez, esarete boyun eğmez. Gün, sessiz kalma, zillete boyun eğme günü değil! Gün, kardeş olma, bütün güç ve imkânlarla Kudüs’e sahip çıkıp, Aksa’mızı kahramanca savunma günüdür.” Dedi.

GÜN SİYONİSTLERE HADDİ BİLDİRME GÜNÜDÜR

“Gün, Kudüs’ü fethedinceye kadar gülmeyen aziz komutan Selahaddin-i Eyyubi olma ve siyonistlere haddi bildirme günüdür.” Açıklamasında bulunan Doğru şunları söyledi: “ Gün sözleri eyleme dönüştürmenin günüdür. Durmanın, beklemenin, olabileceklere göre pozisyon almanın günü değil bugün, bugün harekete geçmenin, adımlar atmanın, inisiyatif almanın günüdür. Bugün küfür cephesinin bize yönelik ilan etmiş olduğu savaşta,  hak safta yerimizi almanın günüdür. Ey İslam’ın aziz fedaileri! Tüm gücünüzle Filistin direnişinin kahraman mücahitlerine destek verin. Müslümanlara meydan okuyan, İslam’ın mukaddesatlarına savaş açan, Kudüs’ümüzü İsrail çetesine peşkeş çeken büyük şeytan ABD’yi pişman edin. Kudüs’ün sahipsiz olmadığını tüm dünyaya ispatlayın!”

ÜZERİNİZDEKİ ZİLLET TOPRAĞINI SİLKELEYİN

İslam ülkelerinin liderlerine seslenen Doğru, “Buradan Müslüman ülkelere, Müslüman liderlere sesleniyoruz! Üzerinizdeki zillet toprağını silkeleyin, İslam’ın ve Müslümanların maslahatını, izzetini her şeyden üstün tutan politikalara yönelin. Aranızdaki anlamsız ihtilafları, çıkar çatışmalarını bir kenara bırakın! Vahdet içinde, güçlerinizi birleştirerek samimi bir şekilde ümmetin düşmanlarıyla mücadele edin! Böyle yapmazsanız bu ümmet sizi affetmez! Tarih de sizi affetmeyecektir! Dünyada da ahrette de kaybedenlerden olursunuz! Kudüs ümmetin kalbi, ümmetin onuru ve ümmetin namusudur! Bu namusu asla çiğnetmeyeceğiz! Bu onurun kırılmasına asla izin vermeyeceğiz! Biz İslam’ın hür neferleri olarak, hür davanın evlatları olarak son nefesimize kadar Kudüs davasına sahip çıkacağımızı, gerekirse Kudüs için kendimizi feda etmekten çekinmeyeceğimizi tüm dünyaya ilan ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

 AMERİKA KENDİSİ İÇİN CEHENNEMİN KAPILARINI AÇMIŞTIR

Doğru son olarak şunları söyledi: “Sömürgeci ABD bu alçakça ve küstahça kararı almakla kendisi ve uşakları için cehennemin kapılarını aralamıştır. Aldığı karardan pişman olacaktır. Selahaddin’in torunları yeni Selahadinler yetiştirmek için meydanlardan ayrılmayacaklardır. Son olarak şunu tüm dünyaya ilan ediyoruz; Kudüs siyonist postalların işgalinden kurtulana, Mescid-i Aksa’mız tamamen özgürleşene dek mücadeleyi terk etmeyecek ve direniş yolundan vazgeçmeyeceğiz.” İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *