image

ASKON’un kahvaltılı toplantısının bu ayki konuğu Batman Akparti il başkanı Murat Güneştekin, Hasankeyf belediye başkanı Abdulvahap Kusen, Kozluk belediye başkanı Veysi Işık merkez ilçe başkanı Av.Kenan Özoğul ve yeni merkez ilçe başkanlığına seçilecek olan Av.Yusuf Bülbül idi.

“TÜM İŞADAMLARININ HİZMETİNDEYİZ”

ASKON Şube Başkanı M. Selman Nasıroğlu açılış konuşmasında kentin ekonomisi, yapılan yatırımlar ve ilimizde faaliyet yapan üyelerinin ve yatırım yapacak işadamlarının hizmetinde olduğunu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nasıroğlu; İlimizdeki Uçak seferleri, OSB, cazibe merkezleri, yeni yatırımlar, sol sahil sulama kanalı, kredi garanti fonu, Eximbank, kuzey çevre yolu ,banka kredileri,Şevket başak köprülü kavşak ve bürokrasideki vb gibi sıkıntılar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda söz alarak konuşan Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık ve Hasankeyf Belediye Başkanı A.Vahap Kusen iş adamlarını yatırıma beklediklerini ve ilçelerine yatırıma gelen iş adamlarına gerekli desteği vereceklerini dile getirdiler.

Askon’un ilimizdeki faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu söyleyen Akparti il başkanı Murat Güneştekin de “Batman’da yatırım yapan ve yapacak olan tüm işadamlarının hizmetinde ve yanında olduklarını ifade ederek yatırım yapacak iş adamlarının sorunlarının takipçisi olduklarını ifade etti.Bu anlamda İş adamlarımızın yaşadıkları sıkıntıları Ankara’da dile getirdiklerini ve olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti. Güneştekin, “Batman’ı cazibe merkezi haline getirmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *