image

1.Kitap fuarının sona ermesinin ardından gazetemize değerlendirmelerde bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, ilk kitap fuarı olmasına rağmen büyük teveccüh gösterildiğini, Batman halkının kitaba olan sevgisi herkese gösterdiğini belirtti. Fuarda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Aslanlı, diğer illerde yapılan büyük fuarlar kadar ilgi ve alaka gördüğünü söyledi.

“ANADOLU’NUN EN VERİMLİ FUARI”

Anadolu’nun en verimli fuarları arasında yer aldığını belirten Aslanlı, “İlk olmasına rağmen Anadolu’nun en verimli fuarı olarak değerlendiriliyor. Aynı anda Ordu, Kayseri ve birçok yerde yapılan fuarların bütçesinden daha verimli geçen bir fuar oldu. Önümüzdeki sene çok daha kapsamlı, daha kuşatıcı bir fuarın gerçekleştirilmesi hedeflerimizdendir.” Dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Fuarın bu denli güzel ve verimli geçmesi için destek çıkanlara teşekkürlerini ileten Aslanlı, “Özellikle Vali Ahmet Deniz’e, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a, MEB İl Müdürümüz Mahmut Kurtaran’a teşekkürlerimi iletiyorum. Çok büyük emek sarf ettiler fuar için. İnşallah her fuarımın bu denli kapsamlı ve verimli geçecek.” İfadelerini kullandı. Recep Fırat

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *