image

İslami kimliğinden dolayı 28 Şubat yargısı tarafından müebbet hapse mahkûm edilen ve 25 yıldır cezaevinde tutulan Yusufi mahkûm Abdullah Zengin’in düğün merasimine katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu , düğünün hayırlara vesile olmasını diledi.

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi Buluntu Hoca Parkı’ndaki meydanda gerçekleşen düğün, Yusufi Mahkum Abdullah Zengin’in babası Hamdin Zengin'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra ses sanatçılarından Nezir Güler, Mesut İçlek, Özcan Güler, Emrullah Karabulut ve Şanlıurfa Kardeşler İlahi Grubunun seslendirdikleri ilahi ve ezgilerle davetliler hep birlikte halaya durdu.

Bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı çadırların kurulduğu düğünde katılımcılara akşam yemeği ikram edildi. Yemekten sonra kılınan namazın ardından devam eden düğünde sık sık tekbir ve salavatlar getirildi.

 

25 yıldır cezaevinde bulunan ve bu nedenle kendi düğününde katılamayan Abdullah Zengin’in düğün merasiminde konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Abdullah Zengin ve Rahime Gülebak’ın bu izdivaçlarının hayırlara vesile olmasını temenni etti. İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *