image

Batman Üniversitesi Merkez Kampüste daha önce kitap fuarı için kurulan kapalı alanda düzenlenen kermes ilgi gördü.

Kermesin açılış kurdelesi Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Kurtaran, Türk Kızılay’ı Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin ve 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Müdürü Esra Özdemir tarafından kesildi.  Açılıştan önce basın mensuplarına açıklama yapan Rektör Durmuş,  “Batman Üniversitesi olarak böyle anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını ve Kitap Fuarından sonra da kermes düzenlediklerini ifade edip katkısı olan herkese teşekkür ederken, Milli Eğitim Müdürü Kurtaran yaptığı konuşmasında, “ 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu, geçen yıldan beri çok güzel çalışmalara ev sahipliği yapıyor. Bundan dolayı okulun müdürüne, çalışanlarına ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türk Kızılay’ı Yönetim Kurulu Üyesi Tezdiğ de bu anlamlı etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “ Minik öğrencilerimize bu anlamlı günde teşekkür ederim. Biliyorsunuz 29 Ekim-4 Kasım Kızılay haftası içindeyiz. Dolayısıyla bu kermesin de isabet bulması gayet anlamlı olmuştur” kermes hakkında konuşan Okul Müdürü Esra Özdemir de, “ Yardımlaşma ve dayanışmayı çocuklarımıza kazandırabilmek böyle bir etkinlik düzenledik. Kızılay ile beraber anlamlı bir hayır kampanyası başlattığımız için mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz Şehitleri Anaokulu Müdürü Esra Özdemir yaptığı açıklamada , “Kermesimiz bir gün sürecek ve geliri İdlib ve Cerablus'taki okuyan öğrencilerimize göndereceğiz.” Diye konuştu.

 

Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *