image

Gazetemizin 5. Yıldönümü münasebeti ile okurlarımız ile yaptığımız röportajlarda okurlar, kısa sürede büyük ilerleme kat ettiğimizi, halkın yanında durarak onun sesi olduğumuzu söylediler. Birçok konuda kendimizi geliştirdiğimizi söyleyen okurlar, gazetemizin haber kalitesine ve doğruluğuna inandıklarını belirterek bizi tebrik ettiler. Hakkın ve haklının yanında olduğumuzu söyleyen vatandaşlar, gazetelerin her zaman hakkın ve haklının yanında olması gerektiğini, gazetemizinde bunu gerektiği gibi yaptığını belirttiler.Gazetemizin ilim irfan sayfasını beğendiklerini belirten okurlar, ayrıca gazetemizde spor sayfasını da görmek istediklerini söylediler. İlan almamıza sevinen okurlar, bu konuda da bizi tebrik etmeyi ihmal etmediler.

KISA SÜREDE BÜYÜK İLERLEME KAT ETTİ

Kısa sürede büyük ilerleme kat ettiğimizi belirten okurumuz Sabri Salman, “Gazete ilk çıktığında beri abonesiyim ve memnunum. Açıldığı günden bu güne kadar büyük ilerleme gösterdi. Daha 4. Senesinde ilan almaya başlayarak bu işe ne kadar azim ile başladığını herkese kanıtladı. Derdi olanların sesi olmaya çalıştı. Esnafın sıkıntıları ile uğraştı. Rehber Gazetesinin 5. Yıldönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

OKURLARINI HER ZAMAN DİNLEDİ

Gazetemizin okurlarını her zaman dinlediğini ve ziyaret ettiğini belirten Süleyman Bozkurt, “ Rehber gazetesi 5 yaşına bastı, bunun için kendilerini kutluyorum. Geçenlerde de ilan almaya başladı, bu da kararlılıklarını gözler önüne seriyor. Rehber gazetesini sevmemin nedeni okurlarını sürekli sormaya dikkat ediyor. Bu okurları ile arasında güzel bir bağ oluşmasına yardımcı oluyor. Bizi de sürekli sordukları ve ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Gazetenin haber içeriğini beğenerek takip ediyoruz, çoğu zaman farklı haberler yapıyor. Buda bizim dikkatimizi çekiyor. İlim İrfan sayfası ile gençlere birçok şeyi öğretirken, sağlık sayfası ile okurlara sağlıklı yaşan koçluğu yapıyor diyebiliriz.” İfadelerini kullanarak 5. Yıldönümümüzü kutladı.

HALKIN SESİ OLDU

Gazetemizin halkın sesi olduğunu belirten bir diğer okurumuz ise Talat Demir, “Gazeteler bir medya aracıdır ve günümüzde de bu araçlar çok önemli bir yerde. Birçok şeyden onlar sayesinde haberdar oluyoruz, bunun gerçekliği ve dürüstlüğü de bizim için bir o kadar önemli. Haber doğru yapılmadığı vakit bir sürü insan yanlış yönlendirilmiş oluyor. Rehber gazetesi de haberleri halka doğru yansıtarak büyük bir görevi üstleniyor. Vatandaşın sıkıntılarını ellerinden geldikçe yazıyorlar, takip ediyorlar. Buda onların bu denli hızlı ilerlemesine yardımcı oluyor. Benim bir ricam var oda spor sayfası eklenmeli, çünkü vatandaşlar spor ile çok alakalı ve bu haberleri de Rehber’den almalarını istiyoruz.” Diye konuştu.

TAKİP EDİLEN BİR GAZETE

Kahve işletmecisi olan Ahmet Gök, gazetemizin müşteriler tarafında okunduğunu ve beğenildiğini belirterek, “Rehber gazetesi birçok müşterimiz tarafından okunulup, beğeniliyor. Aynı şekilde biz de takip etmeye çalışıyoruz. Sadece spor sayfası yok, oda bizim için fazla sıkıntı yaratmıyor. Gazetenin 5. Yıldönümünü kutlar başarılarının devamını dilerim.” Dedi. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *