image

Belediye Başkan vekili Mustafa MASLAK belediye fen işçileri tarafından kilit parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğü İkiköprü de incelemelerde bulundu.

İkiköprü de süren çalışmaları yerinde inceleyen MASLAK, Belediye fen işleri ekiplerinden bilgiler aldı. İkiköprü beldesini yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalıştıklarını ifade eden MASLAK, “Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

MASLAK Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Beşiri Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa MASLAK, çarşı merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.Kaymakam MASLAK,yoğun programlarından fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Çarşı esnafı ile sohbet eden, sorunlarını dinleyen Kaymakam MASLAK, “Hem ilçe kaymakamı hem de belediye başkan vekili olarak görev yaptığımız için haliyle işlerimiz çok yoğun oluyor. Çok şükür bu yoğunluk tatlı bir yoğunluk. Biz hiçbir zaman vatandaşlarımız için çalışmaktan yorulmadık ve bıkmadık. Vatandaşımıza hizmet etmek her zaman ilk önceliğimiz olmuştur. İşlerimizin yoğunluğundan zaman zaman böyle esnaf ziyaretlerinde bulunuyorum. Bugün de esnafımızı ziyaret ettik. Dert ve sıkıntılarını dinledik. İlçemizdeki vatandaşlarımız rahat olsun.”  dedi. İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *