image

 Belediyenin yapım aşamasında olan 3. Vizyon çalışmalarının devam ettiği Meydan Mahallesi, Ziraat Bankası önündeki kaldırımda biriken taşları toplayan 64 yaşındaki Ramazan Erden, vatandaşların takılıp düşmemesi için taşları topladığını söyledi. Örnek bir davranış sergileyen Erden, memleketini evi gibi sevdiğini, bunun için bir yerde çöp gördüğü zaman alıp kenara veya çöpe koyduğunu belirtti.

“MEMLEKETİMİ SEVİYORUM, TEMİZLİYORUM”

Memleketini sevdiği için sokakta, yol ortasında gördüğü çöpleri kenara veya çöpe attığını belirten Erden, “Ben 64 yaşındayım ve sürekli yerde gördüğüm çöpleri ya kenara koyarım, ya da çöpe atarım. Çünkü burası bizim memleketimiz, evimiz gibi bakmamız lazım. Çalışmalar nedeni ile bazen vatandaşların yürüdüğü yolda, takılıp düşebilecekleri büyüklükte taşlar var. Ben de vatandaşlar takılıp düşmesin diye bir yerde topluyorum. Ya da kenarlara bırakıyorum. Bunu bir şey beklediğim için değil, sadece Allah rızası için yapıyorum.” Diye konuştu.

“HEMŞERİLERİM, ETRAFLARINI TEMİZ TUTMALI”

Hemşerilerimizin etraflarını temiz tutması, yerlere çöp atmamaları gerektiğini belirten Erden, “ Hemşerilerimin de yerlere çöp atmamaları gerektiğini düşünüyorum. Burası bizim evimiz ve öyle bakmalıyız. Her bir vatandaş bile sokakta gördüğü ufak bir şeyi çöpe atarsa memleketimiz tertemiz olur. Büyüklerin küçüklere örnek olması gerekiyor. Çünkü çocuklar geleceğin meyvesidir.” Dedi. Recep Fırat

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *