image

Vali Ahmet Deniz, kurban bayramı nedeniyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)Başkanlığına bağlı faaliyet gösteren Sosyal Marketi ziyaret ederek,  yürütülen yardım çalışmalarını yerinde inceledi. 

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte şehit yakınları, gazi  ve yetim çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara giysi yardım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Deniz, SYD Vakfı Müdürü Beşir Arslan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Ziyaret sırasında markete bulunan vatandaşlarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Deniz, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Sosyal devletin gereği olarak her daim vatandaşın yanında olduklarını belirten Vali Deniz, vatandaşın sorun ve sıkıntılarını imkanlar el verdikçe çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Vali Deniz, ziyaret sonunda markete buluna vatandaşların yaklaşan kurban bayramlarını kutlayarak, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar geçirmeleri temennisinde bulundu. 

150 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE GİYİM YARDIMI 

 Sosyal Market bünyesinde bugüne kadar.1.035 aile 6 bin 777 kişiye 920 bin 247  lira yardım yapıldığını belirten vakıf yetkilileri, Kurban bayramı dolayısıyla Sosyal Market'te başta şehit yakını, gazi ve yetim çocuklar öncelikli olmak üzere ihtiyaç sahibi 150 aileye toplam 1050 vatandaşımıza giysi yardımı yapıldığını belirterek, bayrama kadar yardımların devam edileceği belirtildi. Giyim yardımı alan vatandaşlar evlerinde araçla alınarak sosyal markete getirilip, alışveriş işlemeleri bittikten sonra araçla tekrar evlerine bırakılıyor. 

BAYRAM DOLAYISIYLA 5 BİN 254 AİLEYE NAKDİ YARDIM YAPILDI 

Valiliğe bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan nakdi yardımlara ilişkin bilgi veren Vakıf yetkilileri; muhtaçlık dosyası bulunan toplamda 5 bin 254 aileye, 2 milyon 236 bin 650 Türk Lirası tutarında nakdi yardım yapıldığını belirtti. İlhan Yıldız

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *