image

Beşiri Belediye Başkan Vekili Cengiz Türkoğlu, hibe ile ilgili yaptığı açıklamada, “ 73 çöp konteynırı Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilçemize hibe edildi. İlçemizdeki temizlik sorununu en asgariye indirmeye çalışacağız.” Dedi.

Türkoğlu konuşmasında ayrıca "Çevre sorunları hepimizin çok hassas olduğu konulardır. Çünkü çevre temizliği doğrudan insan sağlığını ilgilendirmektedir. Bu yüzden çevre sağlığı ve temizliği doğrudan insan sağlığı ve temizliğini etkilemektedir. Çevre temizliğinin en önemli unsurlarından biri de hiç kuşku yok ki atıklardır. Özellikle, kısaca çöp adını verdiğimiz evsel atıklar çevre temizliği konusunda en önde gelen faktördür. Çöp konusu yılın her döneminde önemlidir; ancak, özellikle bahar ve yaz aylarında mevsim koşulları nedeniyle daha bir öne çıkmaktadır.” Dedi.

 Türkoğlu, çöp konusunda sıkıntılı mahallelere konteynırları dağıttıklarını belirterek, “Çöp konusundaki sıkıntılı olan mahallerimizin ihtiyacına binaen 73 adet çöp konteyneri ilçemizdeki cadde ve sokaklarında belirli yerlere yerleştirdik. Halk sağlığı ve çevre temizliği bakımından halkımızın çöplerini kapalı çöp konteynerlerinde toplamaları çok önemlidir" ifadelerini kullandı.  İlhan Yıldız

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *