image

Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Selçuk ERGİNÖZ, Batman’nın Gerçüş İlçesine bağlı Kayapınar Beldesi’nin Belediye Başkanı İsmail KORUYAN’ın daveti üzerine Kayapınar Beldesi’ni ziyaret etti. 

ERGİNÖZ, Batman’nın Gerçüş İlçesine bağlı Kayapınar Beldesi’nin  Belediye Başkanı İsmail KORUYAN’ı makamında ziyaret ederek, Kayapınar beldesinin kalkınması ve tarım ürünlerinin ıslahı için üniversitemizle iş birliği içersinde neler yapılabileceği hakkında görüştü.Toplantıya belde muhtarları, çiftçiler ve yöre halkı da katıldı.

Kayapınar beldesinin  kalkınması ve tarım ürünlerinin ıslahı için  üniversiteden destek talep eden Başkan İsmail KORUYAN, “beldemizde üretilen tarım ürünlerinin daha kaliteli ve verimli olması için Batman Üniversitesi’nden destek istiyoruz” dedi. 

Genel Sekreter Adnan Selçuk ERGİNÖZ üretimin daha verilmi ve kaliteli olabilmesi için çiftçilere tavsiyelerde bulunarak, Üniversitemiz adına yapılabilecek her türlü desteği Kayapınar Beldesi’ne sağlayacaklarını belirtti.

Ziyaretten duydukları  memnuniyeti dile getiren Kayapınar Belediye Başkanı İsmail KORUYAN ve belde halkı, “Batman Merkezden onca işin arasında kalkıp Kayapınar’a gelen Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Selçuk ERGİNÖZ’e  teşekkür ederiz” dedi. Recep Fırat

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *