image

Programa Vali Deniz’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve çok sayıda genç kursiyer katıldı. Vali Deniz, Gençlik Evi kursiyerlerinin karakalem tekniğiyle yaptıkları “ Bayrak ve Şehitler” resim sergisini gezerek, kursiyerlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra Batman Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Evi işbirliğiyle Onkoloji hastaları için açılan “Yapma Çiçek” kursu gören kursiyerleri ziyaret eden Vali Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

VALİ DENİZ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gençlik Evi konferans salonunda “15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi.
Gençlerle bir süre sohbet eden Vali Deniz, Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) çeteleri tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişimine karşı, milletimiz bu hainlere bir kahramanlık dersi verdiğini belirterek,  Batman 15 Temmuz gecesi, “İstiklalimize, Cumhuriyetimize, Milli İrademize ve İstikbalimize en iyi şekilde sahip çıkarak, dik bir duruş sergiledi. Darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz gecesi al bayraklarımızla alanlarda olacağız” diye konuştu.  
Dış güçlerin Müslüman coğrafyasına saldırdıklarını belirten Vali Deniz, “Yüzyıl önce sömürdüler, böldüler ve parçaladılar yetmedi şimdi bir kez daha saldırıyorlar. Bize de saldırıyorlar. Ama amaçlarına ulaşamayacaklar, biz saldırılar karşında bir birimizi kucaklayıp birlik ve bütünlüğümüze sahip çıktığımız sürece başaramayacaklar“ dedi. Recep Fırat

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *