image

Batman Üniversitesi Merkez kampüs konferans salonunda saat 14.00’da düzenlenen panele Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, İl Müftüsü Turgut Erhan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

15 Temmuz Vatan Savunması ve Batman Direniş konulu video sunumunun ardından Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, açılış konuşması yaptı.

Rektörün konuşmasından sonra bir konuşma yapan Batman Valisi Ahmet Deniz, “Şehit olan 249 tane şehidimizi asla unutmayacağız. 2169 tane kahraman, delikanlı, yiğit gazimizi unutmayacağız. 8- 10 yıldır yazıyorlar, çiziyorlar Avrupa’nın ileri gelen yazarları, yeni Osmanlılar diyorlar, Türkiye büyüyor, gelişiyor şimdiden tedbir alalım, işte tedbirleri bu. Onun için o darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren sesleri çıkmadı. Medeni bildiğimiz,  insan haklarını savunduklarını söyleyenler, o ülkelerden hiçbirinden ses çıkmadı.” dedi.

Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *