image

Batman PTT İl Başmüdürü Yılmaz Altunç, PTT'nin son iki yılda yaptığı dev yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. PTT hizmetlerine son iki yılda büyük bir kazanım ve yatırım yaptıklarını ve bu yatırımları, vatandaşa hizmeti en iyi şekilde vermek adına yaptığını belirten Altunç, "Batmanlı kardeşlerimize bazı müjdelerimiz var" diyerek İlimiz ve İlçelerimizdeki PTT çalışmalarından gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

5 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM

PTT hizmetlerine son 2 yılda büyük bir büyüme kazandırıp halka daha iyi hizmet verdiklerini ifade eden Altunç, "Uzun yıllardır ihmal edilen PTT hizmetlerine son iki yılda büyük bir büyüme kazandırıp, Batman halkına çok ciddi yatırımlar ve büyük hizmetler sunmaya başladık. Batmana yeni bir PTT Başmüdürlüğü inşa ediliyor. Bu yatırım tam 5 Milyon TL değerinde bir yatırım." diye konuştu.

"YENİ HİZMET BİNASI 3350 METRE ÜZERİNE YAPILIYOR"

Yapımının %30'unun bittiğini ve yeni hizmet binasının 3350 metre üzerine inşa edildiğini söyleyen Altunç," Yapımının %30'unu bitirmiş durumdayız. Yapımı devam eden Hizmet binası 3350 metre üzerine inşa edilecek. Bu hizmet binası PTT'nin yeni konsepti ile inşa edilecek. Son derece modern ve teknolojik bir hizmet binası halkımızı bekleyecek inşallah. Bu bina Zeki Otelin aşağısındaki kavşak civarında inşa ediliyor. Yılsonuna kadar bu binanın da hizmete girmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu bina içerisinde PTT Başmüdürlük hizmet binası, Dağıtım müdürlüğü hizmet binası bulunduracak. Bununla birlikte ilimize ikinci bir PTT Merkez Müdürlüğü kazandıracağız İnşallah. Binanın ismini de Petrol Kent PTT Merkez Müdürlüğü. Bu bina İlimize büyük katkı sağlayacak." dedi. 

15 GÜN İÇİNDE YENİ BİNA HİZMETE GİRİYOR

Atatürk Bulvarı üzerinde, Sabah Market yanında bulunan PTT şubesinin yeni yapılan Meydan mahallesindeki şubeye taşınacağını belirten Altunç, "15 gün içinde hizmete girecek olan Meydan Mahallesi Şubesi son derece modern ve teknolojik bir bina hizmeti olacak İnşallah. Sabah marketin yanındaki PTT Şubemizi yeni binamız olan Meydan mahallesindeki Şubeye direk taşıyacağız. Yeni Yapılan binamızın 15 gün içinde hizmete girmesini bekliyoruz. Tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

"TÜM PTT'LER YENİLENECEK VE YENİLENİYOR"

İlimizdeki tüm PTT hizmet binalarının yenileneceğini söyleyen Altunç, "Son 2 yıldır tüm PTT hizmet binalarımızı yeniliyor. Yeni binalarda da PTT'nin yeni konsepti ile hizmet vereceğiz. Bu konseptlerden halk son derece memnun. Çünkü içlerinde eksik yok.  Klima, ısı altyapıları, yeni ATM'ler ve daha birçok yenilik. Şu an ilimizde 8 tane hizmet binasının yenilendi ve PTT modern konsepti ile hizmet veriyor." diye konuştu.

"İLÇELERİ DE UNUTMADIK"

 

Sadece İl merkezi değil ilçelerdeki binaları da yenileyeceklerini belirten Altunç, "Sadece il merkezi değil ilçelerimizdeki hizmet binalarını da yeniliyoruz. Hasankeyf'teki hizmet binamızı 1 senedir yenilemiş durumdayız. Son derece lüks ve tarihi dokulu bir hizmet binası oldu.  Sason ilçemizdeki hizmet binamız 50 yıllık bir bina, projeleri bitirdik ve ihale sürecinde şuan. Bu sene içerisinde inşaatına başlıyoruz. Modern bir hizmet binası Sason halkını bekliyor. Kozlukta da yeni bir PTT binası yapıyoruz. Bu binanın uzun yıllara sirayet edeceğini düşünüyoruz." dedi.  (Şevki Aslan)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *