image

 Kızılay Başkanı Tezdiğ, mesajında, on bir ayın sultanı olan mübarek ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kadir Gecesi'nin ülkemize, ilimize ve tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Tezdiğ mesajında şunları kaydetti;“Yüce Allah (cc) biz kullarına sunduğu eşsiz nimetlerinden biri olan bu gecede, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması ve ilahi rızayı kazanmak için çok önemli bir fırsat sunmaktadır. Bu mübarek gecenin, ülkemize ve milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesi en büyük dileğimizdir. Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi duaların da hayat bulacağı bu mübarek gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle başta Batman’lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutluyorum.”

Batman Hak-İş İl Başkanı Bünyamin SÖĞÜT de Kadir Gecesi için mesaj yayınladı. Söğüt mesajında, “Bizleri bu seneki Ramazan ayına ve Kadir Gecesi’ne ulaştıran Allah’a hamd olsun. Allah’tan temennimiz, bir dahaki Ramazan’a ve Kadir Gecesi’ne bizleri ulaştırmasıdır. Kadir Gecesi’nin, ümmetin içerisinde bulunduğu şu halden kurtuluşuna; zaruret, tefrika ve cehaletten kaynaklanan zillet ve iç çatışma durumunun sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca kardeşlik ve huzurun yeniden tesisine, bin aydan daha hayırlı bu gecede kadir-i mutlak olan Allah’ın bütün İslam ümmetine hayırlar takdir etmesine vesile olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı. Recep Fırat

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *