image

Vali Ahmet Deniz, Hulusi Sayın Kışlası'nda ilimizde görev yapan Güvenlik Korucularıyla iftarda bir araya geldi. 

İftar programına: Vali Deniz'in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale Adli Yargı ve Adalet komisyon Başkanı Ramazan Akbal Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş Vali yardımcısı Mekan Çeviren, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, askeri erkân ve çok sayıda güvenlik korucusu katıldı. 

İftardan önce masları tek tek gezerek güvenlik korucuları ile yakından ilgilenen Vali Deniz, korucularla bir süre sohbet edip sorun ve isteklerini dinledi. 

İftar programında bir konuşma yapan Vali Deniz, PKK mensupları tarafından 9 Haziran 2017 tarihinde ilimiz Kozluk İlçesinde gerçekleştirilen saldırı sonucu katledilen Şenay Aybüke Yalçın,  Ali Gülnar ve  Soner Fazlıoğlu'na Allahtan rahmet diledi. 

Son dönemlerde Güvenlik güçlerinin özverili çalışmaları sonucu bölücü terör örgütüne katılımının yok denecek kadar azaldığını ifade eden Vali Deniz, Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütüne karşı verdiği mücadelenin taktire şayan olduğunu belirterek, "Tek bir terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir" dedi. 

Gün geçtikçe ilimizin daha huzurlu ve gelişmekte olduğunu vurgulayan Vali Deniz, vatandaşlarımızla birlikte güvenlik korucularımız geçmişte olduğu gibi her zaman vatanına ve milletine sahip çıkarak terör örgütlerine karşı iyi bir duruş sergilediklerini belirtti. 

Güvenlik korucularının gelecek Ramazan Bayramlarını kutlayan Vali Deniz, aileleriyle birlikte nice bayramlar geçirmelerini diledi. Recep Fırat

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *