image

Yarışmaya katıldıkları şiir ve kompozisyon yazılarını öğrencilerden dinleyen Kurtaran ayrıca teşvik ödülü alan resmi de inceledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran: “Gençler sizleri tebrik ediyorum. Üçünüz de 15 Temmuz ile ilgili duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz. Yaşanan alçak ve hain ihanetin tekrar etmemesi için yaşanan olayları asla unutmamız gerekir. Bizler 15 Temmuzu çocuklarımıza, gençlerimize unutturmayacağız ki bir daha bu millet böyle bir ihanetle karşı karşıya kalmasın. 15Temmuz ihanetini ve milletimizin asil direnişini çok iyi anlamalıyız ve ulaşabildiğimiz herkese anlatmalıyız. Sizler 15 Temmuz gecesinde yaşananları şiirle, yazı ile ve resimle gayet başarılı bir şekilde anlattınız. İnşallah bir daha böyle bir ihanete ülkemiz maruz kalmaz. Sizi tebrik ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.  Okul müdürünüze ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum. Ailelerinize size verdikleri destekten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Türk Telekom A.Ş.’nin ülke genelinde eğitim veren 54 Türk Telekom okulu öğrencileri arasında düzenlediği “15 Temmuz Demokrasi Zaferinde İletişim” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarının 06-08 Haziran 2017 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşen ödül törenine Başbakan Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan katıldı. Batman Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencisi Beyza Nur Bağlamış şiir dalında Türkiye ikinciliği, Muhammet Can Ayan ise resim dalında teşvik ödülünü aldı. Şevki Aslan

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *