image

Okullarının bahçesinde yapılan bisiklet dağıtım törenine Belediye Başkan Vekili AKSOY’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, okul müdürleri, öğretmenler ve başarılı öğrenciler katıldı. Derslerinde başarı sağlayan öğrencilere bisikletlerini Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY dağıttı. 

Bisiklet dağıtım töreninde başarılı olan öğrencileri tebrik eden Başkan Vekili AKSOY, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı (TEOG)’nda başarılı olan öğrencilere hediyelerini dağıtırken öğrenciler karne ile birlikte Bayram ve başarı ödülü olarak bisiklet almaktan da büyük sevinç duydu. 

Çocuklarla sohbet de eden Başkan Vekili AKSOY: “Sizler bizlerin ve ülkenin geleceğisiniz. Öncelikle sizlere iyi tatiller diliyorum. Sizleri güzel bir gelecek bekliyor. Bu yılları iyi değerlendirin. Tatilde hem dinlenin hem de bol bol kitap okuyun. Sizler için küçük bir hediye hazırladık. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Sizden bir şey rica ediyorum. Lütfen sizlere hediye edilen bisikletinizi trafik kurallarına uyarak kullanın” dedi. 

Başkan Vekili AKSOY, Petrolkent Mahallesi’nde bulunan İMKB Ortaokulunun konferans salonundaki eksikliklerin giderilmesi konusunda gelen talebini geri çevirmeyerek yardımcı olma sözü verdi.

Mehmet  Emin Uraz

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *