image

Gercüş (Gercewsê) ilçesine bağlı Kayapınar (Aynkef) Beldesi'nde bir kişinin, uykuda olan 2 kardeşe açtığı ateş sonucu ağır yaralanan diğer kardeş de yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Gercüş (Gercewsê) ilçesine bağlı Kayapınar (Aynkef) Beldesi'nde ikamet eden A.E. isimli şahıs, 9 Mayıs tarihinde komşusunun çocuklarına uykuda oldukları sırada av tüfeğiyle ateş açmış olayda 2 çocuk ağır yaralanmıştı. Aradan geçen kısa süre sonra bir kardeş hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı diğer kardeş de yaşam mücadelesine son vererek hayatını kaybetti.

Olay, 9 Mayıs'ta saat 04.00 sıralarında Kayapınar (Aynkef) beldesinde meydana gelmişti. Aklî dengesi yerinde olmadığı belirtilen A.E, henüz bilinmeyen bir nedenle komşusu ve aynı zamanda akrabası olan Hayrettin Dündarkaya’ya ait evin penceresinden uykuda olan çocukların üzerine af tüfeğiyle ateş açmıştı.

Açılan ateş sonucu evde uykuda bulunan Engin Dündarkaya (16) ile Vedat Dündarkaya (14) kardeşler yaralanmış yaralı kardeşler olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alınmıştı.

Yoğun bakımda tedavi altında bulunan Vedat Dündarkaya, yaşam mücadelesini kaybetmişti. Yoğun bakımdaki Engin Dündarkaya da 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Mehmet Emin Uraz

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *