image

Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS Dış İlişkiler Sorumlusu Usame Hamdan ve beraberindeki heyet, HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığını ziyaret etti.

HAMAS Dış İlişkiler Sorumlusu Usame Hamdan ve beraberindeki heyetin yanı sıra, Uluslararası Kudüs-Filistin Destek Birliği Genel Sekreteri ve Türk Arap İlişkiler Merkezi Genel Başkanı Münir Saidî de ziyarette bulundu.

Heyeti, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel ve Diyarbakır il Başkanı Şeyhmus Tanrıkulu karşıladı.

Başta Suriye ve Filistin olmak üzere İslam coğrafyasında yaşananlar ve Kudüs davasının ele alındığı ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

“KUDÜS DAVASI ÜMMETİN DAVASIDIR”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Temel, “HAMAS’ın sözcüleri ve beraberindeki heyet teşkilatımıza ziyaretlerde bulundu. Bizim onlarla buluşmuş olduğumuz ve en çok önem verdiğimiz ortak noktalarımızın başında Kudüs davası gelmektedir. Kudüs davası ümmetin davasıdır. Kudüs davası, ümmetin gerek dostları gerek düşmanlarıyla beraber tanımış oldukları bir davadır. Dolayısıyla Kudüs’ün düşmanlarının ümmetin düşmanları, Kudüs’ün dostlarının da ümmetin dostları olduğu inancındayız.” dedi. İlkha

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *