image

Şair ve Yazarlar Behcet GÜLENAY ve Şahin MUTLU Raman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet ettiler, şiir okudular. Batman’ın genç sairlerinden eğitimci Behcet GÜLENAY ve aslen Afyonkarahisar’lı olan ancak 28 yıldır Batman’da yaşayan ve Batman’ın kültür elçiliğini yapan eğitimci Şahin MUTLU Raman Anadolu Lisesi2nde okuyan öğrencilerle bir araya gelerek, şair olmanın, şiir yazmanın insanı insanların dertleriyle dertlenmenin bir başka yönü olduğunu belirttiler.

Öğrencilere kendi değerlerine sahip çıkarak okumaları gerektiğini belirten yazarlar, toplumun dertleriyle dertlenmeyen sanatçıların, sadece kelimelerle uğraşmaktan öteye gidemeyeceklerini açıkladılar.

Okul Müdürü Mehmet Salih ERTEKİN ise, içimizdeki değerlere sahip çıkmamız gerektiğini, bu topraklarda yetişen yazarların kıymetini bilip, onların bu alandaki çabalarını desteklemek gerektiğini vurguladı.

Yazdıkları şiirlerden birkaç şiir de okuyan şairler, kitaplarını imzaladılar ve öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdiler. Recep Fırat

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *