image

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Aydın Gök, Abdurrahman Cens ile Eyüp Yanaç, HÜDA PAR GİK Üyesi İsa Aydın ve HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni getiren anayasa değişikliği için sandık başına giderek oy kullandı.

7Gök Batman merkez Gültepe İlkokulunda 1213 numaralı sandıkta, Cens Turgut Özal İmam Hatip Ortaokulunda 1336 numaralı sandıkta, Yanaç İMKB Belde Ortaokulunda 1069 numaralı sandıkta, Aydın Petrol İlköğretim Okulunda 1023 numaralı sandıkta ve Şahin Fatih Anadolu Lisesinde 1360 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Gök, seçimin, bütün toplum için huzura, adalete, kardeşliğe ve ileride yeni bir anayasaya vesile olmasını diledi.

Gök, "Malumunuz bugün referandum seçimiydi. Anayasa toplumsal mutabakat metinleridir. Dolayısıyla anayasa metinlerini bütün bir toplumu kucaklaması lazım… Dolayısıyla biz toplumsal mutabakat metni olan anayasanın da bir ana gibi bütün toplumun bireylerini kollayacak, sevecek, merhamet edecek bir anayasa hazırlanması umudunu taşıyoruz. İnşallah anayasa maddelerinin değişikliği olan referandumun toplumun bütün kesimleri için adalet, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Yeni bir anayasa hazırlanmasına vesile olsun inşallah." dedi.

Cens, Yanaç, Aydın ve Şahin ise referandumun huzura, güzelliğe ve adalete vesile olmasını diledi. Recep Fırat

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *