image

 Belediye asfalt yama ekipleri tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Sakarya İlkokulu bahçesinde asfalt yamalama gerçekleştirildi. Elektrik hatlarının döşenmesi nedeniyle bozulan okul bahçesinde, bozuk alanlar önce temizlenip sonra asfalt yama ile kapatıldı. Dört kamyon sıcak asfaltın kullanıldığı yamalama çalışması nedeniyle Belediye yönetimine teşekkür eden Sakarya İlkokulu Müdür yardımcısı Haşim SERTKAYA: “Belediyenin bu hizmetiyle hem okul bahçemiz çamurdan, çukurdan ve görüntü kirliliğinden kurtuldu hem de çocuklarımız bu alandan, oyun oynamak için sorunsuz faydalanır oldular” şeklinde konuştu.

 Petrolkent Mahallesi’nde yer alan 16 Mayıs Ortaokulu bahçesinde ise Belediye parke ekipleri tarafından yaklaşık 3 dönümlük alana kilit taşı döşendi. Oyun gruplarının yer aldığı bölümlerin de kilit taşı ile döşendiği okul bahçesinde, öğrenciler sağlıklı zeminde spor faaliyetlerini yürütebilmenin keyfini çıkardı.

 Hizmetlerinden dolayı öğrencileriyle Belediye ekiplerine teşekkür ettiklerini belirten 16 Mayıs Ortaokulu Müdürü Vatan DOĞU, öğrencilerin oyun faaliyetleri risk teşkil eden bozuk zeminin, kilit taşı döşemesi ile yeniden düzenlenmesi ile bu sıkıntıların giderildiğini ve okul çehresinin güzel bir görünüm kazandığını ifade etti. Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *