image

Hasankeyf Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyet toplantısını İlçe Kaymakamı Faruk Bülent BAYGÜVEN başkanlığında vakıf toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya; İlçe Kaymakamı Faruk Bülent BAYGÜVEN, Belediye Başkanı Abdulvahap KUSEN, Malmüdürü Fahrettin KAYMAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Baki GÜL,  İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Fatih KESKİN ve diğer kurum müdürleri katıldı.

 İlçe Merkez ve Köylerde ikamet eden Fakir ve Yardıma Muhtaç 148 vatandaşa ait (Nakdi yardım talepleri, Muhtaç Asker Ailesi, Engelli Aylığı yardımı, Eşi Vefat Kadınlara yönelik yardım ve diğer yardım türlerinden) başvuru dilekçeleri değerlendirilerek ihtiyaç sahipleri vatandaşlara yardım yapıldı.

Toplantı bitiminde İlçe Kaymakamı Faruk Bülent BAYGÜVEN; Vakfın oldukça önemli bir görev ifa ettiğini belirterek İlçe merkez ve Köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımları ulaştırmak için Mütevelli Heyeti olarak sürekli aktif bir çalışma içersinde olunması gerektiğini ifade ederek, Mütevelli Heyet üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Şevki Aslan

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *