image

Vali Ahmet Deniz, Batman Belediyesi tarafından yapılan Çamlıtepe Yaşam Parkı ile Belediye Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında Vali Deniz’e Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy eşlik etti.

İlk olarak Dicle Kalkınma Ajansı’nın “Kentsel ve Çevresel Alt Yapının İyileştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında yapılan, içerisinde yürüyüş parkuru, çeşitli spor sahaları ve sosyal alanlarının bulduğu Çamlıtepe Yaşam Parkı’nı ziyaret eden Vali Deniz, parkta incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sırasında parkta zaman geçiren aile ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra Tilmerç mahallesinde bulunan Belediye Spor Kompleksine geçip incelemelerde bulunan Vali Deniz, Belediye Başkan Vekili Aksoy’dan spor kompleksi ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Vali Deniz, Yasam Parkı ile Belediye Spor Kompleksi’nin faaliyete girmesiyle birlikte vatandaşlarımızın spor ve sosyal alanlardan daha fazla faydalanmalarına katkı sağlayacağını belirtti. Mehmet Emin Uraz

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *