image

 

İlimizdeki esnaf baharın gelmesi ile yazlıkların raflara konulduğunu, fakat referandum nedeni ile işlerinin hala düzene girmediğini belirtti. Referandum seçiminden sonra işlerinin düzeleceğini belirten giyim mağazası sahibi Mahmut Özer, “Bahar geldi. Biz de raflarımızı yazlık kıyafetler ile süsledik. Yazlık kıyafetler kışlıklara göre daha fazla satılıyor. Ama şu an işler beklentimizin altında çünkü önümüzde bir seçim var ve oda işlerimizi etkiliyor.” İfadelerini kullandı.

“SEÇİMDEN SONRA İŞLER DÜZELEBİLİR”

16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçimlerinden sonra ekonomik krizin az da olsa azalacağını düşünen Özer, “ İşler bir hayli durgundu, baharın gelmesi ile biraz canlanma oldu. Fakat yinede yeterli değil. 16 Nisan’da yapılacak olan seçimden sonra işlerin biraz düzeleceğini umut ediyoruz ve öyle düşünüyoruz. Ekonomik sıkıntılar tüm esnaf gibi bizi de tüketti, İnşallah işler yoluna girer.” Diye konuştu.

DURUMDAN ŞİKÂYETÇİYİZ

Referandum’un işlerini çok etkilediğini belirten Tarz Giyim Mağazası yetkilisi Nesip Emek” Yazlıklar raflarda yerini aldı. Bahar geldi vatandaşlar bu aylarda alışveriş yapmayı daha çok seviyor. Referandum seçiminden dolayı vatandaşın dikkati oraya kaydı ve işlerimiz beklentimizin altına düştü. İnşallah seçimden sonra işler düzelir.  İnşallah yazlıklar kışlıklardan daha fazla satılır. Ekonomik krizde var. “ dedi.

VATANDAŞLAR YAZLIKLARI DAHA ÇOK SEVİYOR

Vatandaşların yazlık kıyafetleri daha çok sevdiğini belirten Emek “ Bizim vatandaşlarımız yazlık kıyafetleri kışlıklardan daha çok seviyor. Yazlık kıyafetler daha rahat ve daha hafif olduğu için daha çok tercih ediliyor. Kıyafet reyonlar yazlıklarla buluşmasına bizde sevindik çünkü bahar bereket demek. İnşallah bahar ile birlikte krizden de kurtuluruz.” İfadelerini kullandı

İlhan Yıldız

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *