image

Dün saat 17.00’da Atatürk Parkı önünde yapılan kitlesel basın açıklamasına birçok vatandaş katıldı. Yapılan açıklamada, “ Katil Esed’in uçaklarından atılan kimyasal bombalarla onlarca insan, onlarca çocuk derileri kavrularak can verdi. Bu katliam dünyanın gözü önünde oluyor. Birleşmiş Milletler yetmiş yıldır toplanıyor ve şu zamana kadar Müslümanların lehine, onların hakkını koruyan bir karar çıkmadı.” Denildi.

KATLİAMLARIN ARKASINDA BATI VAR

İslam dünyasında yaşanan acıların arkasında Batılıların olduğu belirtilen açıklamada, “Halep’te, İdlip’te, El-Bap’ta, Kobani’de, Kamışlı’da,Rakka’da,Şam’da yaşanan acıların Brüksel’de, Paris’te, Londra’da, Washington’da, Tel Aviv’de planlandığını görmezden görmek gerçeği görmemektir.” İfadeleri kullanıldı.

İSLAM ÜLKELERİ SİYONİZME KARŞI BİRLEŞMELİ

Müslüman ülkelerin birliğe çağrıldığı açıklamada, “başta Türkiye, İran, Suudi Arabistan ve Körfez ülkeleri olmak üzere sürecin içinde olan tüm İslam ülkeleri enerjilerini Müslümanların birliği için kullanmalıdırlar. Tüm Müslümanlar için çıkar yol Siyonizme karşı birleşmektir.” Denildi.

 

Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *