image

Batman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Öğretim Görevlisi İngilizce Okutmanı İhsan PİLATİN, Raman Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Uzun yıllar İngilizce Öğretmenliği, Okul Yöneticiliği yapan İhsan PİLATİN, ilimizde birçok İngilizce Öğretmeninin yetişmesine ve akademik alanda gelişmelerine katkıda bulunmuştu.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman Üniversitesinin birlikte yürüttüğü “Akademisyenler Öğrencilerle Buluşuyor” Projesi kapsamında Raman Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören öğrencilerin dersine girerek hem ders işledi, hem de öğrencilerin yabancı dil alanındaki sorularını cevaplandırdı. Okul Müdürü Mehmet Salih ERTEKİN’in davetini kırmayarak okula gelip dil bölümü öğrencileriyle bir dersi sadece İngilizce konuşarak öğrencilere yabancı dil öğrenmenin zor olmadığını yaşayarak gösterme imkânı buldu.

Raman Anadolu Lisesi öğretmenleriyle biraya gelen PİLATİN:” Bir kısmı eski öğrencimiz ve meslektaşımız olan öğretmenlerimizle bir araya gelmek beni onurlandırdı. Öğrencilerle çok güzel bir ders işleme imkânı sağlayan okul idaresine teşekkür ederim.” Dedi. Haber Merkezi

 

 

 

                               

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *