image

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları toplantısına katılmak üzere ilimize gelen TÜRSAB heyeti il yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.Yemeğe Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri ile TÜRSAB Bölge Yönetim Kurulu Başkanları katıldı. Vali Deniz, yemekte kısa bir konuşma yaptı. 

Konuşmasında Batman’ın bir huzur şehri olduğunu ifade eden Vali Deniz, huzurun olmadığı yerde değişim, gelişim, kalkınma ve turizmin olmayacağını belirterek, “Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 200 yatırımcı ilimize yatırım yapmak için başvuruda bulunmuş,  Bu sayede 20 bin kişinin istihdamı sağlanacaktır. İnsanlarımız artık geleceğe ümitle bakıyorlar” dedi. 

Batman’da güvenlik anlamında bir problemin olmadığını belirten Vali Deniz, “Yarınımız bu günden daha iyi olacak” diye konuştu. 

İlimizde turizm faaliyetlerinin gelişmesi için Valilik ve Belediyenin gerekli çalışmaları yürüttüklerini vurgulayan Vali Deniz, TÜRSAB’ın da ilimizde turizmin gelişmesi için önemli desteklerde bulunduğunu belirtti.  

 ŞİMDİ BATMAN’A GELME ZAMANI

Daha sonra konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Batman’da devletin ve vatandaşın kucaklaşmasını gördüklerin, bu kucaklaşmanın turizmle birleştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Eğer dağda bayırda gençlerimizi istemiyorsak, şimdi bu bölgenin sizlere ve bizlere ihtiyacı var. Buraya ne kadar aş ve iş gelirse o kadar huzur artar.  Kucaklaşma, tanışma ve konuşma dostluğu artar ve turizmi gelişir. Şimdi Batman’a gelme zamanı çünkü buradaki gençlerin bize ihtiyacı var“ diye konuştu. Şevki Aslan

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *