image

2007 yılında Batman Merkez Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulunda okuyan öğrencileri 3. sınıftan itibaren onları okutan Sınıf Öğretmenleri İshak Büyükkaya10 yıl sonra öğrencileri buluşturarak, YGS öncesinde büyük bir sürpriz yaşamanın yanı sıra sınav öncesi moral oldu. Anlamlı buluşmada heyecanlı ve duygusal anlar yaşandı.

Değişik liselerde okuyan 2007-2008 eğitim öğretim yılında ilkokul 3-E sınıfından arkadaş olan öğrenciler, uzun yıllardan sonra birbirlerini görmelerinin verdiği sevinçle sarılıp uzun uzun sohbet ettiler. Öğrencilerin ilkokuldaki fotoğraflarını göstererek öğrencilerine sürprizyapan ve bu anlamlı buluşmayı organize eden Sınıf Öğretmenleri İshak Büyükkaya, öğrencilerine arkadaşlığın önemine vurgu yaptıktan sonra YGS ve diğer sınav sonuçlarının ne olursa olsun öğrencilere olan anne, baba ve öğretmen sevgisinde değişiklik olmayacağını ve asla azalmayacağını söyledi. Öğrencilerini her zaman karşılıksız ve şartsız sevdiğini söyleyen Büyükkaya, YGS için öğrencilerinden, sınav akşamını ve gününü, normal diğer günler gibi geçirmelerini, sınava girecekleri okullara zamanında gitmelerini isteyip YGS sınavının tüm öğrenciler için iyi geçmesini diledi.

Halen İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan İshak Büyükkaya, okuttuğu öğrencilerini ilkokuldan bugüne kadar takip ettiği gibi Üniversitede de takip edip her zaman yanlarında olacağını ve bu buluşmaların devam edebileceğini söyledi. Gerçekleşen buluşmaya Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz’de katılarak Büyükkaya’nın ve öğrencilerinin mutluluğunu paylaştılar. Sofram Lokantasındaki yemekli buluşmada lokanta çalışanları da bu anlamlı organizasyonda sevince ortak oldular. Şevki Aslan

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *