image

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Engelliler Konfederasyonu işbirliğinde gerçekleştirilecek “Engelleri Konuşarak Aşalım Çağrı Merkezi Projesi” kapsamında Batman’daki engellilere çağrı merkezi operatörlüğü eğitimi öncesi 3 günlük seminer başladı.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen “Engelleri Konuşarak Aşalım Çağrı Merkezi Projesi”nin 3 günlük proje ve engelli haklarıyla ilgili verilecek seminerin birinci günü Batman Belediyesi konferans salonunda yapıldı.

Seminere; Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli, 6 Nokta Körler Derneği Genel Başkanı Suha Sağlam, Türkiye Körler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şule Sepin, Doğu Akdeniz Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Özsaygı ve Batman’daki engelli dernekleri başkanları ve engelliler katıldı.

 

Seminerin ardından engelliler 27 günlük eğitime tabi tutulup, süreç sonunda eğitimde başarı gösteren engellilere sertifika verilecek. Daha sonra sertifika alan engellilerin işe girmeleri için çaba sarf edilecek.  İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *