image

Yaşam Hastanesinde düzenlenen organ bağışı programında konuşan Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman'ın organ bağışında Türkiye sıralamasında 59'dan 28'nci sıraya düştüğünü belirtti.

Organ bağışına dikkat çekmek amacıyla Batman'da özel bir hastane tarafından 'Candan Cana Yapılan En Büyük Sadakat Organ Bağışı' sloganıyla program düzenlendi.

Etkinliğe Batman Valisi Ahmet Deniz’in yanı sıra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Pamukçu, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, bazı kurum müdürleri ve hastane personeli katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Deniz, " 3 ay önce Türkiye'de 59'ncü sıradaydık, şimdi 28'nci sıraya düşmüşüz. Bizim hedefimiz Batman'a yakışan her konuda ve güzel projede hep önlerde olsun istiyoruz. En azından ilk 10 vilayet arasında olsun. Sizlerin de desteğiyle en kısa zamanda yapacağız. “ifadelerini kullandı.

SİGARAYI BIRAKANA ALTIN VERİLDİ

 

Etkinlikte Hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç, Batman Valisi Ahmet Deniz'e plaket takdimi yaptı. Organ bağışlarını kaydeden hastane personeline Vali Deniz tarafından plaket ve sigarayı bırakan hastane personele de yarım altın ödül verildi. 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *