image

Ortaokul ve lise öğrencilerinin katılacağı yarışma iki ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Birinci kategoride; 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü, Mehmet Akif Ersoy’u anma haftası konulu ikinci kategoride ise 18 Mart Şehitlerini Anma Günü, Çanakkale Zaferi’nin 102. yıldönümü konuları işlenecek.

Batman Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği yarışmada her iki konuda dereceye giren öğrenciler ayrı ödüllendirilecek. Yarışmada 1. olan öğrencilere 1000 TL’lik, 2. olan öğrencilere 500 TL’lik, 3. olan öğrencilere ise 250 TL’lik hediye paketinin yanı sıra bir de plaket verilecek.  

Son başvuru tarihinin 09.03.2017 Perşembe günü olduğu yarışmaya katılacak olan eserlerin; Batman Belediyesi Sosyal İşleri Müdürlüğü, Batman Belediyesi Kültür Müdürlüğü veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaokul Şubesi’ne elden teslim edilmesi gerekmektedir. Şiir ve kompozisyon dalında yarışmaya katılacak olan yarışmacılar eserlerinin altına, resim dalında yarışmaya katılacak olan yarışmacılar ise eserlerinin arkasına ad, soyad ve iletişim numaralarını yazmaları gerekiyor. Şevki Aslan

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *