Buzlanma Direksiyon Hakimiyetini Kaybettirdi
Batman’da etkisini sürdüren dondurucu soğuklar, özellikle sabah ve gece saatlerinde trafikte tehlikeli anlara neden oluyor. Merkez Pınarbaşı Mahallesi Sevgi Caddesi’nde meydana gelen kazada, doblo tipi bir araç, caddenin buz tutması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.
Araç Kaldırıma Çarptı, Ön Kısımda Hasar Oluştu
Kontrolden çıkan araç kaldırıma çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle aracın ön kısmında ciddi maddi hasar meydana geldi. Kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, olay çevrede kısa süreli tedirginliğe neden oldu.
Sürücülere Don ve Gizli Buzlanma Uyarısı
Yetkililer ve vatandaşlar, özellikle sabahın erken saatlerinde ve gece geç saatlerde gizli buzlanmaya karşı sürücülerin dikkatli olması, hızlarını düşürmeleri ve ani manevralardan kaçınmaları gerektiğini belirtiyor. Kent genelinde benzer kazaların yaşanmaması için tedbir çağrıları sürüyor.



