HAKSİAD’ın Ankara’da 25-28 Haziran 2026 tarihleri arasında düzenlediği 6. İş Adamları Toplantısı’na Batman’dan da yoğun katılım sağlandı. Dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’nin farklı illerinden iş insanlarının bir araya geldiği organizasyonda, Batmanlı iş insanları da yeni ticari bağlantılar kurarak kentin ekonomik gelişimine katkı sunacak temaslarda bulundu.
Batman’dan geniş katılım
Ankara’da gerçekleştirilen HAKSİAD 6. İş Adamları Toplantısı’na Batman’dan HAKSİAD Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Emin Doğru ve Yahya Ezer, HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, eski Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve HAKSİAD Üyesi Sıddık Çiftçi ile çok sayıda Batmanlı iş insanı katıldı.
"Batman’ın ekonomisi için verimli görüşmeler yaptık"
Toplantıya ilişkin gazetemize değerlendirmelerde bulunan HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, organizasyonun Batman iş dünyası açısından önemli kazanımlar sağladığını belirtti.
Çetiz, şunları söyledi: "Batman’dan çok sayıda iş insanı olarak toplantıya katıldık. Batman’ımızın ekonomik gelişimine katkı sağlayacak verimli bir program oldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş insanlarıyla bir araya geldik. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, yeni ticari bağlantılar kurduk ve ikili iş birlikleri konusunda önemli temaslar gerçekleştirdik. Farklı sektörlerdeki tecrübeleri dinleme ve ticari kalkınmaya yönelik yeni fikirlerden yararlanma imkânı bulduk."
Yeni ticari bağlantılar kuruldu
Dört gün süren program boyunca katılımcılar, iş dünyasının güncel gelişmelerini değerlendirme, sektörler arası iş birliği imkânlarını geliştirme ve yeni yatırım fırsatlarını ele alma fırsatı buldu. Batmanlı iş insanlarının gerçekleştirdiği temasların, hem yeni ticari ortaklıkların kurulmasına hem de kentin ekonomik potansiyelinin daha geniş çevrelere tanıtılmasına katkı sağlaması bekleniyor.



