Başkent Elektrik tarafından Zonguldak genelinde bakım ve onarım çalışmaları kapsamında birçok ilçe ve mahallede planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Çalışmalar nedeniyle 21–23 Kasım 2025 tarihleri arasında Alaplı, Çaycuma, Devrek, Ereğli, Kilimli, Kozlu, Gökçebey ve Merkez ilçelerinde farklı noktalarda elektrik verilemeyecek.

Dikkat! Çıldır, Posof, Göle, Damal'da elektrik kesintileri yaşanacak
Dikkat! Çıldır, Posof, Göle, Damal'da elektrik kesintileri yaşanacak
İçeriği Görüntüle

Alaplı ilçesinde 23 Kasım’da Yusufköy, Okçular ve Yazlık mahallelerinde; aynı gün ayrıca Ahatlı Sokak çevresinde kesinti yaşanacak. 21 Kasım’daki çalışmalarda ise Alioğlu bölgesine bağlı Kadıoğlu, Pircioğlu, Kufallar, Yukarı Değirmenciler, Merkez Değirmenciler, Katırcıoğlu, Sinanlı, Sıhlar, Doruklu, Hıdırlı ve Aydınlı mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Çaycuma’da 23 Kasım’da Geriş Mahallesi ve Filyos bölgesindeki Yeşiltepe mevkii ile Esenyurt, Yukarıgöynük ve Abacık çevresinde kesinti yapılacak. 22 Kasım’da Köse Mahallesi’nde, 21 Kasım’da ise Filyos beldesinin KAYAALTI, Kumsal, Hisarönü, İskele, Kocamuhtarlar, Yamaç, Yarımca, Seyrekler, Uğur Mumcu, Kocaali ve çeşitli sokaklarında geniş kapsamlı bir kesinti planlandı.

Devrek ilçesinde 23 Kasım’da Ataköy, Bakıcılar, Bölücek, Çağlar, Çolakpehlivan ve çevresindeki Ağalar, Tığoğlu, Gedikoğlu, Gökmenoğlu, Kartoğlu, Gebedekoğlu, Ornaköy, Kuz, Kalazoğlu ve Arapoğlu mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Ayrıca Akçasu ve Aksu bölgelerinde de aynı gün kesinti uygulanacak. 22 Kasım’daki çalışmalarda Atasoy Sokak civarı etkilenecek.

Ereğli ilçesinde 23 Kasım’da Çevlik, Ramazanlı, Merkez, Elmatepe, Kavaklık, Kepez ve çevresindeki birçok sokakta elektrik kesintisi olacak. Aynı gün Seyit Ahmetli, Resullü ve Aşağı Sofular bölgeleri de kesintiden etkilenecek. 21–22 Kasım tarihlerinde ise Asarlı, Gülyalı, Tabaklar, Aşıklı, Kargalar, Minatlı ve Halaşlı gibi pek çok mahallede planlı kesintiler sürdürülecek.

Kilimli’de 23 Kasım’da Bölüm, Güney, Merkez, Subatan ve Çatalağzı çevresindeki pek çok sokakta elektrik kesintisi uygulanacak. 22 Kasım’da da Çatalağzı beldesinin farklı mahalleleri yine bakım nedeniyle enerjisiz kalacak.

Kozlu ilçesinde 23 Kasım’da İhsaniye Mahallesi’ndeki Deste, Atmaca, Ceylan ve benzeri sokaklarda elektrik verilemeyecek.

Gökçebey’de 23 Kasım’da Onmayıs, Yeni, Boduroğlu, Çayır, Merkez, Helme, Soğuksu, Aydınlar, Hacımusa, Dağdemirciler ve Duhancılar bölgelerinde geniş kapsamlı kesinti yapılacak.

Zonguldak Merkez ilçesinde 23 Kasım’da Elvanpazarcık beldesinin Billur, Cami, Çiftlik, Irmak, Gazı, Tepebaşı, Menekşe, Dolunay, Mevlüt Hoca ve Yayla Yolu gibi birçok noktasında elektrik kesintisi uygulanacak. 22 Kasım’da Çaycuma ve Karaelmas mahallelerinde; 21 Kasım’da ise On Temmuz Mahallesi’nde çalışmalar sürecek.

Muhabir: Editör