Ankara'da "Ümmete Barış Kudüs'e Özgürlük" temalı program düzenlendi
Ankara'da "Ümmete Barış Kudüs'e Özgürlük" temalı program düzenlendi
İçeriği Görüntüle

İstanbul Başakşehir'deki İkitelli İOSB Çevre Sanayi Sitesi'nde akşam saatlerinde çıkan yangında yaralanan 37 yaşındaki Batmanlı Siracettin Yılmaz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etti.


Akşam saatlerinde Ziya Gökalp Mahallesi Çevre Sanayi Sitesi 11. Blok'ta bulunan Kimya firmasında çıkan yangın kısa sürede büyüdü. İstanbul ve ilçe belediyelerden gelen ekiplerin 61 araç ve 140 personelle müdahale ettiği yangın, saatler sonra söndürüldü. İstanbul İtfaiyesi yangına ilçe belediyelerden gelen su tankları ile birlikte 61 araç ve 140 personelle müdahale etti. Yangında söz konusu işyeri ve bölgede bulunan çok sayıda araç kullanılamaz hale geldi. Yaşanan olayda yaralanıp hastaneye kaldırılan kimya firması sahiplerinden Siracettin Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

CENAZE BATMAN’DA DEFNEDİLECEK

Olayla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Siracettin Yılmaz’ın kardeşi Sadettin Yılmaz, “ Ağabeyim İstanbul’da oturuyordu. Yangın çıkan kimya firmasının ortaklarındandı. Yangın çıkınca ilk müdahale edenlerden biri de ağabeyimdi. Ne yazık ki yangını söndürmeye çalışırken ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan ağabeyim tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağabeyimi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. 4 küçük çocuğu arkasından öksüz bıraktı. Ağabeyimin cenazesi Batman’a doğru yola çıkarıldı. Karşıyaka’da bulunan Bozooğulları Mezarlığında defnedilecek.” Dedi. ŞEVKİ ASLAN

Muhabir: Editör