Baykan ilçesinde 9-11 Ağustos tarihleri arasında Atabağı bölgesinde ve Şeyh Osman Mahallesi’nde yüksek gerilim hat bakımı ve bina bakım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintileri olacak. Kesintiler her gün sabah 09:30’dan öğleden sonra 15:30’a kadar devam edecek.
Eruh ilçesinde ise 9-11 Ağustos tarihleri arasında Akdiken, Budamış, Dalkorur gibi birçok mahallede enerji hatlarında bakım ve onarım çalışmaları yapılacak. Kesinti saatleri sabah 09:00’dan akşam 16:00-18:30’a kadar değişiyor.
Kurtalan ilçesinde 9-11 Ağustos tarihleri arasında özellikle trafo bakımı ve röle test çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri uygulanacak. Kesinti saatleri genellikle 09:00-15:00 arasında planlandı.
Pervari ilçesinde 9-11 Ağustos tarihlerinde çok sayıda köy ve mahallede trafo ve pano bakım çalışmaları sebebiyle enerji verilemeyecek.
Merkez ilçede 9-11 Ağustos tarihlerinde farklı bölgelerde trafo ve pano bakım onarımları sebebiyle elektrik kesintileri yaşanacak.
Şirvan ilçesinde ise 9-11 Ağustos tarihleri arasında geniş bir bölgede tesis yatırımları kapsamında planlı elektrik kesintileri olacak. Kesinti saatleri sabah erken saatlerden akşam saatlerine kadar devam ediyor.




