Şırnak merkez, Silopi, Güçlükonak'ta 4 Şubat’ta Geniş Kapsamlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak Şırnak merkez, Silopi, Güçlükonak'ta 4 Şubat’ta Geniş Kapsamlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak

Suruç ilçesinde, Çanakçı, Köseler, Alanyurt gibi bölgelerde OG hat bakım çalışmaları nedeniyle uzun süreli enerji kesintisi uygulanacak. Aynı şekilde, Aliğör Mahallesi’nde de trafo ve enerji hatları üzerinde bakım çalışmaları yapılacak. Yetkililer, kesintiler süresince vatandaşların planlamalarını buna göre yapmalarını önerdi.

Siverek ilçesinde ise Kale, Ofis, Camikebir ve Ayvanat gibi merkezi mahallelerde 12:00-17:00 saatleri arasında trafo bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Hasırlı Mahallesi’nde de gün boyunca AG hat bakım çalışmaları sürecek. Güvercin, Kapıkaya, Dağbaşı gibi kırsal mahallelerde de bakım çalışmaları nedeniyle belirli saatler arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Yetkililer, bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından elektrik hatlarının daha güvenli ve kesintisiz hizmet vereceğini belirtti.

Editör: Editör