Diyanet İşleri Başkanlığı makamında gerçekleşen bu önemli görüşmede, iki kurum arasındaki iş birliği imkânları masaya yatırıldı.

Görüşmede Öne Çıkanlar

Rektör Prof. Dr. İdris Demir, yeni görevine atanan Prof. Dr. Safi Arpaguş’a başarı dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Rektör Demir, Batman Üniversitesi’nde yürütülen güncel faaliyetler ve projeler hakkında Diyanet İşleri Başkanına kapsamlı bilgi sundu.

Özellikle yakın zamanda tamamlanan Üniversite Camii projesi hakkında detaylı bir sunum yapıldı.

Görüşmede ayrıca şu konular ele alındı:

Batman Üniversitesi'nde 'Yönetimin Gözden Geçirilmesi' Toplantısı Tamamlandı
Batman Üniversitesi'nde 'Yönetimin Gözden Geçirilmesi' Toplantısı Tamamlandı
İçeriği Görüntüle
  • Ortak Projeler: Üniversitenin İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinin aktif rol alabileceği projeler.
  • Kurumlararası İş Birliği: Batman Üniversitesi ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında müşterek yapılabilecek çalışmalar ve bilgi alışverişi.

Başkan Prof. Dr. Arpaguş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman Üniversitesi'nin yürüttüğü faaliyetler için Rektör Demir’e başarı dileklerini iletti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ